Υλικά για τη συνταγή:
3 – 4 πατάτες με τη φλούδα, 700 γρ. φρέσκα μοσχαρίσια λουκάνικα, 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 μεσαία κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο, 4 πιπεριές Φλωρίνης, 2 κ.σ. πελτέ τομάτας, 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά, 500 γρ. σάλτσα τομάτας, 1/2 φλ. νερό, αλάτι – πιπέρι, 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ή 1 κ.σ. αποξηραμένη, 6 αυγά, 2 1/2 φλ. γραβιέρα τριμμένη, ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση: