Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει μαμαδίστικους λαχανοντολμάδες αυγολέμονο.
Υλικά:
Για το μαγείρεμα:
100 γρ. μεγάλα φύλλα άσπρο λάχανο
500 γρ. νερό,
4 κρόκοι,
κορν φλάουρ,
χυμό λεμόνι,
άνηθο,
για τους λαχανοντολμάδες:
400 γρ. φύλλα από λάχανο άσπρο σε μεγάλα κομμάτια,
500 γρ. γέμιση,
Για τη γέμιση :
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο,
500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο,
15 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο,
10 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο,
60 γρ. ρύζι γλασέ,
8 γρ. αλάτι