Λουκάνικα Αγρινίου σε σάλτσα με πατάτες τηγανιτές

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

Για τη σάλτσα

200 γρ. λουκάνικα Αγρινίου
2 κρόκους αβγού
1 κσ μουστάρδα με κόκκους
1 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. ξίδι λευκό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. μαϊντανός
1 κ.σ. σχοινόπρασο
2 κ.σ. γιαούρτι
200 ml ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ