Απλές αλλά μαγικές οι σημερινές συνταγές της Αργυρώς. Ξεκινά με ένα φανταστικό κουνουπίδι σουφλέ που ψήνεται στον φούρνο και με κρέμα σαν μπεσαμέλ.
Συνεχίζει με ρύζι με χούμους και κάσιους, ένα πιάτο θρεπτικό, εύκολο και υγιεινό. Για το τέλος, μαγειρεύει νηστίσιμο σάμαλι και μας δείχνει όλα τα μυστικά γι’ αυτό το εκπληκτικό γλυκό της Ανατολής που πρωτοφτιάχτηκε στη Δαμασκό της Συρίας, με αρχική ονομασία το "Γλυκό της Δαμασκού".
Αργότερα, οι ταξιδευτές το μετέφεραν στη Σμύρνη και την Πόλη, όπου κατοχυρώθηκε το όνομά του για να δηλωθεί η προέλευσή του και αρωματίστηκε με το προνομιούχο μυρωδικό του παλατιού, τη μαστίχα.