Η Κατερίνα Λένη μάς φτιάχνει κοτόπουλο γλυκόξινο με άγριο ρύζι!
Για το ρύζι θα χρειαστούμε:
500 γρ. άγριο ρύζι, πολύ καλά πλυμένο
1 λίτρο νερό, ή ζωμό λαχανικών
50 γρ. βούτυρο
50 ml ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
Φλούδα από 1 λάιμ
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το κοτόπουλο:
1 - 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, σε κυβάκια κομμένα
Λίγο κορνφλάουρ για το πασπάλισμα
Λίγο ηλιέλαιο, ή σπορέλαιο για το σοτάρισμα
Χυμός και ξύσμα από μισό πορτοκάλι
1 μεγάλη κουταλιά της σούπας μέλι
50 ml σάλτσα σόγιας
1 βάζο γλυκόξινη σάλτσα του εμπορίου, έτοιμη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Προαιρετικά αλάτι και πιπέρι