Υλικά
2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
1 κ. γλ. καρύκευμα πουλερικών
1/2 κ. γλ. λευκό πιπέρι
1/2 κ. γλ. κάρυ σε σκόνη
1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1/4 κ. γλ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μπρόκολο
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Ανοίξτε το στήθος κοτόπουλο, πλάθωντάς το μέχρι να αποκτήσει ένα πάχος περίπου 0,15 εκ.
Βήμα 3
Συνδυάστε το καρύκευμα πουλερικών, το πιπέρι, τη σκόνη κάρυ, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και πασπαλίστε το κοτόπουλο.
Βήμα 4
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το μπρόκολο και το τυρί και τοποθετήστε το μισό στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου.
Βήμα 5
Διπλώστε σε ρολάκι και στερεώστε με οδοντογλυφίδες.
Βήμα 6
Τοποθετήστε τα με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα τετράγωνο ταψί και προσθέστε το ζωμό. Καλύψτε το ταψί χαλαρά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά.
Βήμα 7
Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και περιχύστε το κοτόπουλο με τους χυμούς του ταψιού. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 10 λεπτά ακόμα.