ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Κέικ με λεμόνια Πελοποννήσου και παπαρουνόσπορο
Δείτε υλικά και εκτέλεση της συνταγής
Υλικά
Για το κέικ
3 μικρά λεμόνια Πελοποννήσου
250 γρ βούτυρο λιωμένο
300 γρ ζάχαρη λαχνη
5 αβγά
300 ml γάλα
150 γρ αμύγδαλο
300 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 και 1/2 μπέικιν πάουντερ
1 κγ βανίλια υγρή
1/4 κγ αλάτι
3 κσ παπαρουνόσπορος
Για το γλάσσο
150 γρ ζάχαρη άχνη
-2 κσ. χυμό από λεμόνια Πελοποννήσου