Στη συνταγή lasagna flatbread μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερη ή λιγότερη σάλτσα, αναλόγως τις προτιμήσεις σου. Αρκούν 30 λεπτά.
Τι θα χρειαστείς:
3 μεσαίες πίτες
250 γρ λουκάνικα κοτόπουλο, ψιλοκομμένα
μισή κούπα τυρί ricotta
μισή κούπα mozzarella
3 κουταλιές μιξ μπαχαρικών
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 πίτες
μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 κούπα σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά
1 αυγό
Πώς θα το φτιάξεις:
Προθέρμανε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε το τυρί ricotta, την παρμεζάνα και την περισσότερη από την ποσότητα της mozzarella. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε το αυγό και το μιξ μπαχαρικών και ανακάτεψε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλε το λάδι και τα λουκάνικα. Σόταρε για 4-5 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τη σάλτσα, ανακάτεψε και μαγείρεψε άλλα 15 λεπτά.
Σε ένα ταψί βάλε τις πίτες, κάνε μία στρώση με το μείγμα των τυριών, μια στρώση με τα λουκάνικα και μετά τα υπόλοιπα τυριά. Βάλε τη mozzarella που είχες αφήσει στην άκρη και κάνει μία άλλη στρώση με την ίδια σειρά. Ψήσε για 12 λεπτά.