5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 πράσα
500 γρ. χορταρικ
6 κ.σ ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι άνηθος
250 γρ. ανθότυρο
150 γρ. κασκαβάλι Πίνδου
3 αβγά
6 φύλλα κρούστας
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο για την κρούστα
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 πράσα
500 γρ. χορταρικ
6 κ.σ ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι άνηθος
250 γρ. ανθότυρο
150 γρ. κασκαβάλι Πίνδου
3 αβγά
6 φύλλα κρούστας
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο για την κρούστα