1 κιλό χοιρινή ελιά
200 γρ. κεφαλογραβιέρα
7 λιαστές ντομάτες
1 φλ. λευκό κρασί
2-3 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι
1 φύλλο δάφνης
1 κ.σ. ρίγανη
2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. μπύκοβο
Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι
ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 / 16:30
Χοιρινή κρασοτηγανιά με κεφαλογραβιέρα
![](/sites/default/files/styles/article_image_769x432/public/2023-08/xoirino.jpeg?itok=IVCTR_t4)