Ο Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει γλυκό ψυγείου με ζελέ φράουλα!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
- 2 φακελάκια ζελέ φράουλα
- 24 τμχ, μπισκότα σαβαγιάρ
- 2 πακέτα κρέμα στιγμιαίας βανίλιας
- 1200 ml γάλα
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 40 γρ. αλεύρι
- 40 γρ. κορν φλάουρ
- 6 κρόκοι αυγών
- 70 γρ. βούτυρο παγωμένο
- 300 γρ. φράουλες
- 250 ml γάλα
- 1 κ.τ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.τ.γ. βανίλια υγρή