Γεμιστά αυγά

Δείτε πώς να κάνετε γεμιστά αυγά από εκείνα που περίσσεψαν την Ανάσταση.

Υλικά

  • 6 πολύ καλά βρασμένα μεγάλα αυγά
  • 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κ. σ. απλό γιαούρτι
  • 1 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
  • 2 ελιές, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
  • 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
  • Επιπλέον ελιές, μισοκομμένες και λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες, προαιρετικά

Εκτέλεση

Βήμα 1

Κόψτε τα αυγά κατά μήκος στη μέση, αφαιρέστε τους κρόκους και διατηρήστε τα ασπράδια.

Βήμα 2

Σε ένα μικρό μπολ, πολτοποιήστε τους κρόκους. Ανακατέψτε το τυρί, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες ελιές, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Τοποθετήστε τη γέμιση στα ασπράδια των αυγών.

Βήμα 4

Αν θέλετε, με τις επιπλέον ελιές και λιαστές ντομάτες. Τοποθετήστε στο ψυγείο, σκεπάζοντας, μέχρι να σερβίρετε.

Πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση