Υλικά
- 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
- 2 κ. σ. πάστα κάρυ
- 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
- Λίγο κόλιανδρο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Βήμα 2
Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Βήμα 3
Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.
Βήμα 4
Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
Βήμα 5
Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.
Πηγή: newsbeast.gr / Φωτογραφία από Jason Goh από το Pixabay