Υλικά
- 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση, πλάστε σε ρολό και τοποθετήστε το σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
Βήμα 4
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύστε το ρολό.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.
Πηγή:newsbeast.gr