Υλικά
- 2 κουτιά ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα των 395 γρ.
- Χυμό και ξύσμα από 3 μεγάλα λεμόνια
- 300 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη
- Μπισκότα digestive, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε το συμπυκνωμένο γάλα, το χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 2
Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να ανακατέψετε την κρέμα γάλακτος στο μείγμα καλά.
Βήμα 3
Μοιράστε το μείγμα με κουτάλι σε 8 μικρά ποτήρια σερβιρίσματος. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με την υπόλοιπη φλούδα. Σερβίρετε με τα μπισκότα -αν τελικά τα χρησιμοποιείτε.
Πηγή:newsbeast.gr