Υλικά
6 σνίτσελ από μοσχαράκι γάλακτος (κόντρα, τρανς, στρογγυλό) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 μεγάλα αβγά 2 κ.τ.σ. γάλα 400 γρ. τριμμένη φρυγανιά αλάτι πιπέρι ηλιέλαιο ή βούτυρο κλαριφιέ για το τηγάνισμα
Υλικά
6 σνίτσελ από μοσχαράκι γάλακτος (κόντρα, τρανς, στρογγυλό) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 μεγάλα αβγά 2 κ.τ.σ. γάλα 400 γρ. τριμμένη φρυγανιά αλάτι πιπέρι ηλιέλαιο ή βούτυρο κλαριφιέ για το τηγάνισμα