Ανάποδο κέικ με βερίκοκα Κιάτου

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά για 4 άτομα

8 Βερίκοκα Κιάτου Καραμέλα
1 κούπα ζάχαρη
4 κ.σ. νερό
30γρ. βούτυρο

Κέικ:

270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. πούδρα αμυγδάλου
1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γ. ανθός αλατιού
80 γρ. βούτυρο
50 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. ζάχαρη
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
3 αυγά
1/2 κ.σ. βανίλια υγρή
1/2 κ.γ. λευκό ξίδι
220 γρ. ξινόγαλα

Για το σερβίρισμα

Παγωτό βανίλια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ