Αλμυρό ιταλικό στρούντελ από την Κατερίνα Λένη

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή βήμα - βήμα

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει ένα λαχταριστό αλμυρό ιταλικό στρούντελ!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 μεγάλο πακέτο φύλλο σφολιάτας, 850 γρ. περίπου 1 βάζο πέστο βασιλικού 1 βάζο κόκκινη πέστο 15 φέτες προσούτο 15 φέτες μοτσαρέλα, μπαστούνι 3 ντομάτες σε ροδέλες 1 φακελάκι κουκουνάρι 50 ml γάλα πλήρες 1 αυγό για την επάλειψη Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ