Αλμυρές κρέπες με σπανάκι και ανθότυρο

Newsroom
Newsroom

Aπό τον Π. Συρίγο

Υλικά

Για τις κρέπες:

1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.σ. ζάχαρη μια πρέζα αλάτι 1 1/2 κούπα γάλα 4 μεγάλα αυγά 2 κ.σ. βούτυρο 1 κ.τ.σ. βούτυρο για το ψήσιμο 1 βανίλια (αν θέλουμε να κάνουμε γλυκές κρέπες)

Υλικά για τη γέμιση:

700 γρ. σπανάκι (μόνο τα φύλλα) 45 γρ. κουκουνάρι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 300 γρ. ανθότυρο μοσχοκάρυδο

Για τη σάλτσα:

3 κ.σ. αλεύρι 3 κ.σ. βούτυρο 500 ml γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος 150 γρ. γραβιέρα 70 γρ. παρμεζάνα

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ