Τι γεύση έχει η...απιστία;

Όταν ένα διήγημα σερβίρεται, κυριολεκτικά στο πιάτο.

Τι γεύση έχει η απιστία;

Στο ερώτημα αυτό κλήθηκαν να απαντήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βουρβουλάδικο, στην περιοχή του Υγειονομικού στο Ηράκλειο και δοκίμασαν "Το πιάτο της απιστίας".
Ένα πιάτο που "δημιούργησε" ο Αντώνης Τζαγκαράκης με αφορμή το ομώνυμο διήγημα του Στέλιου Βισκαδουράκη. Διήγημα που είχε "γεννηθεί" στη σκέψη του Ηρακλειώτη συγγραφέα κάποια βραδιά του περασμένου καλοκαιριού στον ίδιο χώρο.

Γλυκιά, πικρή, καυτερή; Η συζήτηση για τη γεύση της απιστίας "φούντωσε" γρήγορα, μόλις το πιάτο δοκιμάστηκε από τους συνδαιτυμόνες, ενώ η ανάγνωση αποσπασμάτων του διηγήματος από τον ίδιο τον συγγραφέα συνοδεύτηκε από τους ήχους της κιθάρας του γιατρού Γιώργου Μαστοράκη.
Σε κάθε τραπέζι μοιράστηκε κι από ένα βιβλίο δωρεάν, με την ιστορία του συγγραφέα.

Την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα δεν θα τη δώσουμε...
Αναζητείστε την μόνοι σας




Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ