ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Οι απαντήσεις του ΠΑΣΟΚ στο αφήγημα της κυβέρνησης για τα Τέμπη!

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει πολύ μεταγενέστερες και καθυστερημένες πρωτοβουλίες της για να «δικαιολογήσει ότι δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό» λένε από τη Χαριλάου Τρικούπη

Χαριλάου Τρικούπη
Photo Credits: @intime/αρχείου: Ισμήνη Βλασσοπούλου

Στενό πρέσινγκ και αποδόμηση στο αφήγημα της κυβέρνησης για τα Τέμπη ότι «διευκολύνει την έρευνα και δεν συγκαλύπτει» επιφυλάσσει το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. Είναι ενδεικτικό - λένε από το ΠΑΣΟΚ- ότι η κυβερνητική προπαγάνδα έφτασε στο σημείο να διαλαλεί ότι κατέπεσε η πρόταση δυσπιστίας για τα αλλοιωμένα ηχητικά του σταθμάρχη που είχαν διοχετευθεί στην κοινή γνώμη για τη χειραγώγησή της.

Μόλις χθες το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του πορίσματος του ΕΜΠ και του παραποιημένου ηχητικού που διοχετεύθηκε σε μέσο ενημέρωσης. Ενώ, υποστηρίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, και για τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Σιδηροδρομικών και Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών καταδείχθηκαν οι εγκληματικές τους ευθύνες καθώς ο κ. Καραμανλής δεν τον είχε στελεχώσει, κάτι που έγινε 6 μήνες μετά την τραγωδία!

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει πολύ μεταγενέστερες και καθυστερημένες πρωτοβουλίες της για να «δικαιολογήσει» ότι δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό. Θα έπρεπε μετά τις τελευταίες εξελίξεις να έχει αντιληφθεί ότι ο μόνος τρόπος να περισώσει όποια αξιοπιστία της απέμεινε, είναι να ανταποκριθεί απροσχημάτιστα στην απαίτηση των πολιτών για δικαιοσύνη, διαφάνεια και ανάληψη ευθύνης. Αντ’ αυτού εκείνη συνεχίζει προκλητικά την επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας προς χάρη της μικροκομματικής διαχείρισης.  Μοιραίοι και αμετανόητοι καθιστούν τη δική τους ανεπάρκεια και ανυποληψία σε μείζον θέμα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας» ανέφεραν  κύκλοι του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, όποτε έρχεται σε δυσχερή θέση η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζουν, το κυβερνητικό αφήγημα είναι η "αποσταθεροποίηση".  «Δεν υπάρχει όμως πια οδός διαφυγής για την κυβέρνηση της διαφθοράς και της συγκάλυψης. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα συμφέροντα της χώρας,  δεν είναι τα στενά κομματικά συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας ούτε η διάσωση του Πρωθυπουργού» έλεγαν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση