ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Για "κωλοτούμπα" της ΝΔ στην κλήτευση Ξυλουρη κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ
Τι αναφέρουν πηγές της Χ. Τρικούπη
SHARE:
Για "κωλοτούμπα" της ΝΔ στην κλήτευση Ξυλούρη στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μιλούν στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη. Όπως τονίζουν, υπό την πίεση της αντιπολίτευσης αλλά και της κοινωνίας "η Νέα Δημοκρατία αναδιπλώθηκε αναφορικά με την έλευση Γ. Ξυλούρη στην Εξεταστική Επιτροπή. Ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα φυγάδευσε τον κ. Ξυλούρη αρνούμενη να ακολουθήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης περί ανάγκης βίαιης προσαγωγής του, η ΝΔ σήμερα προσήλθε προσπαθώντας να συνδέσει την κατάθεση του κ. Αντωνόπουλου με την ανάγκη εκ νέου κλήτευσης του Ξυλούρη".
Τονίζεται, δε, ότι "το ΠΑΣΟΚ επιμένει όχι απλώς στην κλήση, αλλά και στην άμεση βίαιη προσαγωγή του Γ. Ξυλούρη, ώστε να αποκαλυφθούν πλήρως τα κρίσιμα δεδομένα: ποιος είναι ο «Μεγάλος» ποιος είναι ο «Κυριάκος», ποιος ο «Γρηγόρης» των υπουργικών ραντεβού, ποιος ο «Μάκης», και ποιες οι «πλάτες» που επέτρεπαν στον Γ. Ξυλούρη να εμφανίζεται ως ικανός να παρεμβαίνει και ανά πάσα στιγμή στο Μαξίμου; Αυτά αποτελούν την κορωνίδα του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και οφείλουν να έρθουν άμεσα στο φως"
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι "είναι τραγελαφική και πάντως διασκεδαστική η προσπάθεια σύνδεσης του Λ. Αντωνόπουλου με οποιοδήποτε σύστημα, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει να κυβερνήσει τη χώρα από το 2014 και όταν όλοι οι κρίσιμοι μάρτυρες προέρχονται από τον κομματικό χώρο της ΝΔ".
Και καταλήγουν ότι: "Οι ισχυρισμοί περί «συστήματος ΠΑΣΟΚ» αποτελούν μια άθλια προσπάθεια συμψηφισμού ενός φαύλου και ηθικά απονομιμοποιημένου συστήματος διακυβέρνησης που προσπαθεί με κάθε θυσία, ακόμα και τώρα, να προστατεύσει τους πολίτικους του βραχίονες Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει πολιτική υπογραφή. Και αυτή είναι της Νέας Δημοκρατίας".