ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Εστία μόλυνσης παραμένει το πάρκο δίπλα στο πολυκατάστημα
Αποκρουστικές εικόνες με διάσπαρτες ακαθαρσίες σε ένα χώρο όπου - υπό κανονικές συνθήκες - παίζουν παιδιά
SHARE:
Σε δημόσιο ουρητήριο έχει μετατραπεί όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό το πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε γνωστό πολυκατάστημα στην περιοχή του Γιόφυρου στο Ηράκλειο. Σχετικές αναφορές έχουν γίνει από αναγνώστες και του Cretalive, οι οποίοι περιέγραψαν μια αποκρουστική αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία εικόνα, σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι προορίζεται για το παιχνίδι μικρών παιδιών.
'Οπως είχαν αναφέρει οι αναγνώστες, στην περιοχή έχουν εγκατασταθεί οικογένειες Ρομά με αποτέλεσμα ο χώρος του πάρκου να έχει παντού σκουπίδια και ανθρώπινα περιττώματα. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει επιλυθεί, αντίθετα μάλιστα η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών.
Νέες φωτογραφίες από το σημείο αναρτήθηκαν και στην ομάδα του Facebook "Ηράκλειο Κουασιμόδεια πόλη", όπου αποτυπώνεται μια εικόνα ζοφερή από μια παγιωμένη - όπως όλα δείχνουν - κατάσταση που θα έπρεπε να έχει επιλυθεί... χθες!
Δείτε τις σχετικές εικόνες:
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο