Το έγγραφο που «παραίτησε» τον Παυλιδακη!

To cretalive αποκαλύπτει το έγγραφο από το οργανωτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα που προκάλεσε την έκρηξη και αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την παραίτηση - βόμβα!

Ήταν στραβό το κλίμα με έναν( από τους τρεις) βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον συντονιστή του κόμματος στο Ηράκλειο Γιάννη Παυλιδάκη, ήρθε και η διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα αποτελούσαν την τετράδα του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη, που αποκάλυψε το cretalive, για να κάνει τον υπεύθυνο του κόμματος να... βγει από τα ρούχα του και να τα βροντήξει από τη θέση του συντονιστή, βάζοντας μπουρλότο στην τοπική ηγεσία, παραμονές εκλογών!

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει το cretalive ένα έγγραφο από το οργανωτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά προκάλεσε την έκρηξη και αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την παραίτηση - βόμβα!

Στο έγγραφο αυτό για την εσωτερική διαδικασία που έγινε στις 29 Μαρτίου, από τα κεντρικά του οργάνου ασκείται σκληρή κριτική στη ΝΕ, σε τέσσερα σημεία:

⁃ στο πρώτο επισημαίνεται πως στην ψηφοφορία μπήκε- κακώς - το όνομα του Μανόλη Βαρδουλάκη, αν και ο ίδιος δεν επιθυμούσε να είναι υποψήφιος.

⁃ Θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ πως κακώς μπήκε στην εσωκομματική ψηφοφορία ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης, του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια, ο Μιχάλης Κλάδος, εκτός και υπήρχε εκφρασμένη (προφανώς αρνητική) άποψη για την προσφορά του.

⁃ Μεταξύ των υποψηφίων υπήρχε υποψηφιότητα ( του Τζιάν Αντρέα Γκαραντσίνι ) που δεν είναι μέλος του κόμματος, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει συντεταγμένη κομματική συμπόρευση.

⁃ Και τέλος η παρουσία μόλις 19 από τα 35 μέλη της νομαρχιακή, ακύρωναν κατ' ουσίαν τη διαδικασία, τραυματίζοντας το όποιο αποτέλεσμα! Αυτές οι παρατυπίες που προφανώς χρεώνονται στον συντονιστή ανάγκασαν το συντονιστικό να στείλει πίσω την πρόταση, διατάσσοντας ουσιαστικά την επανάληψη της.

Άγνωστο είναι τι θα γίνει τελικά και αν θα επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις στον Γιάννη Παυλιδάκη, το σίγουρο πάντως είναι πως το κλίμα είναι άσχημο για το κυβερνών κόμμα λίγες βδομάδες πριν τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές και πώς θα αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω του την εσωστρέφεια δίνοντας όλες του τις δυνάμεις για τη μεγάλη μάχη!

⁃ Ολόκληρο το έγγραφο που αποκαλύπτει το cretalive:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ