Μαρτύρησε ηλικιωμένη στα χέρια δύο ληστών

Είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και για δύο ώρες την κρατούσαν ακινητοποιημένη

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο Αρμί των Ανωγείων.

Οι δύο άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους είχαν στήσει καρτέρι στην 80χρονη γυναίκα, έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη επιστρέφοντας άνοιξε την πόρτα για να περάσει στο εσωτερικό, την αιφνιδίασαν με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια και αφού την έδεσαν χειροπόδαρα και τη φίμωσαν, σύμφωνα με τοanogi.gr, για δύο ολόκληρες ώρες αναζητούσαν στο σπίτι της ηλικιωμένης χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που πιθανότατα πίστευαν ότι είχε στην κατοχή της.

Όταν διαπίστωσαν ότι στο σπίτι της 80χρονης γυναίκας δεν υπήρχε τίποτα πολύτιμο, της έσπασαν τα γυαλιά και τη συσκευή οξυγόνου που χρησιμοποιούσε, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή μικρής αξίας και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού προηγουμένως έκοψαν το σκοινί που της κρατούσε ακινητοποιημένα τα πόδια.

Η 80χρονη, έντρομη, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και βγαίνοντας από το σπίτι ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Η τοπική κοινωνία των Ανωγείων είναι ανάστατη από τη ληστεία σε βάρος της ηλικιωμένης, η οποία δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τα αντικείμενα που οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι δύο κουκουλοφόροι μιλούσαν άπταιστα την τοπική διάλεκτο.

Πηγή: anogi.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ