Αντίστροφη μέτρηση για τα οριστικά αποτελέσματα - Ποιος θα καταλάβει την τρίτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ;

Τρεις έδρες για το ΣΥΡΙΖΑ, δύο στη ΝΔ, από μία ΚΙΝ.ΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στο νομό Ηρακλείου

Με ένα εκλογικό τμήμα να απομένει να ενσωματωθεί στην Π.Ε. Ηρακλείου και το θρίλερ για την τρίτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ ... καλά κρατεί!

Ο Νίκος Ηγουμενίδης και ο Σπύρος Δανέλλης κονταροχτυπιούνται, με τις ψήφους του πρώτου, αυτή την ώρα, να φτάνουν τις 11.059 και του δεύτερου 10.684 (με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών)!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας πάντως η διαφορά είναι μεγαλύτερη κατά κάποιες εκατοντάδες ψήφους και "κλειδώνει' υπέρ του Νίκου Ηγουμενίδη, με την κατάταξη να έχει ως εξής:

1. ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) (πατρ. Αντωνίου): 22.913 σταυροί

2. ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (πατρ. Δημητρίου): 20.003 σταυροί

3. ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πατρ. Εμμανουήλ): 15.779 σταυροί

4. ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (πατρ. Αθανασίου): 15.077 σταυροί

Εν τω μεταξύ ο Γρηγόρης Πασπάτης φαίνεται να μένει οριστικά εκτός, παρά το ότι "τερμάτισε" τρίτος και τις δύο έδρες της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου καταλαμβάνουν οι Λ.Αυγενάκης και Μ.Σενετάκης.

Οι τρεις έδρες που απομένουν κατανέμονται στο Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ5, και τις καταλαμβάνουν ο Β.Κεγκέρογλου, ο Μ.Συντυχάκης και ο Γ.Λογιάδης αντίστοιχα.

Στα Χανιά, εκλέγονται από τη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο Βασίλης Διγαλάκης, από το ΣΥΡΙΖΑ τη μοναδική έδρα στο νομό καταλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης αφήνοντας "εκτός" τον Γιώργο Σταθάκη, ενώ γρήγορα ξεκαθάρισε η εικόνα σε Ρέθυμνο και Λασίθι όπου εκλέγονται: Γιάννης Κεφαλογιάννης και Ανδρέας Ξανθός στο Ρέθυμνο, Γιάννης Πλακιωτάκης και Μανώλης Θραψανιώτης στο ν. Λασιθίου.

Δείτε εδώ, αναλυτικά πώς "κλείνουν" τα εκλογικά αποτελέσματα, ανά νομό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ