ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Ηράκλειο σε έκσταση για τον Θοδωρή Φέρρη – Επόμενη στάση τα Χανιά!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους - Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο
Μια αξέχαστη μουσική εμπειρία χάρισε στο κοινό του Ηρακλείου ο Θοδωρής Φέρρης, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Η σκηνή «πήρε φωτιά» από νωρίς, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανταπέδωσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο: έγιναν "ένα" μαζί του (ακολουθώντας κατά γράμμα την ... οδηγία του "έλα να γίνουμε ένα"), τραγουδώντας στίχο-στίχο, χειροκροτώντας ασταμάτητα και γεμίζοντας τον χώρο με τη θερμή τους παρουσία.
Η Foxy Lee και ο OneManShow έδωσαν τον παλμό ξεκινώντας την συναυλία και "προθερμαίνοντας" το κοινό.
Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα από τα απόλυτα highlights της περιοδείας, με τον Φέρρη να δηλώνει από σκηνής πως, αν γινόταν, θα συνέχιζε να τραγουδά μέχρι τις 6 το πρωί.
Το κοινό, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό, έμεινε μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δίνοντας "κατάματα" στον αγαπημένο τραγουδιστή μια υπόσχεση: να συνεχίσει να τραγουδά τα τραγούδια του, "24 ώρες τη μέρα".
Μετά το επιτυχημένο live στο "Τεχνοπολις" στο Ηράκλειο, όπου -κυριολεκτικά- δεν έπεφτε καρφίτσα, ο επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι τα Χανιά, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, όπου αναμένεται να επαναληφθεί η ίδια μαγική ατμόσφαιρα.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
