ΠΟΛΙΤΕΣ

Πανάκριβό μου νεράκι...

Έχει αρχίσει απο την μια πλευρά να ελλατώνεται δραματικά και από την άλλη να κοστίζει ακριβά!

nero

 Αγαπητό cretalive,

 To πολυτιμότερο υλικό αγαθό που έχουμε δηλαδή το νερό, έχει αρχίσει απο την μια πλευρά να ελλατώνεται δραματικά και από την άλλη να κοστίζει ακριβά!

Δεν φτάνει που οι κάθε λογής κυβερνώντες και αποφασίζοντες αντί να κάνουν έργα κάνουν μόνο δεήσεις στον Κύριο να μας λυπηθεί και να στείλει την βροχούλα του για να γεμίσουν τα φράγματα και ο υδροφόρος ορίζοντας αλλά ταυτόχρονα τιμολογούν με διαφορα" τεχνάσματα" αυτό το υπέρτατο αγαθό στα ύψη!

Και εξηγούμαι...
Οπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός έρχεται με την παρέλευση των 5-6 μηνών έτσι ώστε στην αυξημένη αυτή κατανάλωση να εφαρμόζονται οι πολλές κλίμακες και να κοστολογείται πολύ περισσότερο από κλίμακα σε κλίμακα και αντίστοιχα να εφαρμόζονται ποσοστιαία και τα σχετικά τέλη.Kαι το ερώτημα είναι απλό ...γιατί δεν γίνεται εκκαθάριση βάσει της κατανάλωσης έστω κάθε δίμηνο όπου η τιμολόγηση θα ήταν μέσα στα πραγματικά πλαίσια όπως γίνεται και με τους υπόλοιπους λογαριασμούς π.χ ρεύματος ,τηλεφώνου; 

Για ποιο λόγο έβαλαν τα έξυπνα ψηφιακά υδρόμετρα; Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν είχε κάποιος αρμόδιος την ευθιξία να μας εξηγήσει το λόγο αυτής της' πολιτικής '' που ζημιώνει τόσο καιρό τους δημότες της πόλης του Ηρακλείου. 

Με εκτίμηση 
Δ.Π 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση