ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: «Ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων»

Διαδικτυακή ημεριδα την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου

ΑΑΔΕ: «Ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων»

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προσκαλεί στη διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα: «Ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων» 

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 σε ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι YouTube της ΑΑΔΕ

 

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής: 

1. Οργανοληπτική αξιολόγηση παρθένου ελαιόλαδου 

2. Μέλι: η ανεκτίμητη αξία του, στοιχεία ποιότητας – γνησιότητας 

3. Πώς να μαγειρεύουμε τις πατάτες μας: τρόποι αποφυγής σχηματισμού ακρυλαμιδίου

4. Ποιότητα και αυθεντικότητα ποτών με αλκοόλη 

5. Φέτα ΠΟΠ - Έλεγχοι από το Γ.Χ.Κ. 

6. Υλικά σε Επαφή με Τρόφιμα (ΥΑΕΤ): Μύθοι και αλήθειες για την ασφάλεια 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση