ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΑΔΕ: «Ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων»
Διαδικτυακή ημεριδα την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προσκαλεί στη διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα: «Ορθές πρακτικές επιλογής και κατανάλωσης τροφίμων»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 σε ζωντανή μετάδοση από το επίσημο κανάλι YouTube της ΑΑΔΕ
Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
1. Οργανοληπτική αξιολόγηση παρθένου ελαιόλαδου
2. Μέλι: η ανεκτίμητη αξία του, στοιχεία ποιότητας – γνησιότητας
3. Πώς να μαγειρεύουμε τις πατάτες μας: τρόποι αποφυγής σχηματισμού ακρυλαμιδίου
4. Ποιότητα και αυθεντικότητα ποτών με αλκοόλη
5. Φέτα ΠΟΠ - Έλεγχοι από το Γ.Χ.Κ.
6. Υλικά σε Επαφή με Τρόφιμα (ΥΑΕΤ): Μύθοι και αλήθειες για την ασφάλεια