Ο Χρήστος Βέργαδoς φτιάχνει τούρτα Charlotte.
Υλικά: 200 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ, 300 γρ. φρούτα του δάσους.
Για την κρέμα: 400 ml κρέμα γάλακτος, 100 γρ. ζάχαρη, 1 βανίλια, 200 γρ. τυρί κρέμα, 8 φύλλα ζελατίνης.
Ο Χρήστος Βέργαδoς φτιάχνει τούρτα Charlotte.
Υλικά: 200 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ, 300 γρ. φρούτα του δάσους.
Για την κρέμα: 400 ml κρέμα γάλακτος, 100 γρ. ζάχαρη, 1 βανίλια, 200 γρ. τυρί κρέμα, 8 φύλλα ζελατίνης.