Συνήθως όταν τρώμε σε εστιατόρια ως επιδόρπιο μας φέρνουν μους λεμόνι.
Πόσο εύκολη είναι να την φτιάξετε στο σπίτι;
Πολύ, θα απαντήσουμε εμείς, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.
ΥΛΙΚΑ:
· 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος παγωμένη
· Μισό φλιτζάνι λεμονόκρεμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μίξερ σε μέτρια ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή. Προσθέτουμε τη λεμονόκρεμα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα