Συνταγή για σολομό με σόγια και πλιγούρι

Από τον Γιώργο Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει σολομό με σόγια και πλιγούρι.

Υλικά:
2 φιλέτα σολωμού,
4 κ.σ. σόγια,
2 κ.σ. βαλσάμικο,
1 πρέζα μαύρη ζάχαρη,
1 κ.σ. βούτυρο.

Για το πλιγούρι:
200 γρ. πλιγούρι,
1 λίτρο νερό ή ζωμό,
2 σκελίδες σκόρδο,
½ λεμόνι,
αλάτι,
πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ