Συνταγή για πίτα με μοσχάρι

Δείτε τη συνταγή

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει πίτα με μοσχάρι.

Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. μοσχάρι, από σπαλομίτα, κομμένο σε κύβους 5x5 εκ. 3 φύλλα δάφνης 5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα 750 ml κόκκινο κρασί 3 στικ σέλερι, ψιλοκομμένα 1 μέτριο κρεμμύδι , ψιλοκομμένο 5 καρότα, κομμένα σε ροδέλες των 3 εκατοστών 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική 400 γρ. ντομάτα κονκασέ 500 ml. ζωμό βοδινού 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1 κρόκο αραιωμένο με νερό για το άλειμμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ