Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει λαχταριστό σοκολατένιο κέικ με αλμυρή καραμέλα. Υλικά για το κέικ: 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100γρ. για λιωμένο βούτυρο, 250γρ. κρέμα γάλακτος, 200γρ. καστανή ζάχαρη, 4 αυγά, 1 βανίλια σκόνη, 2κ.γ μπέικιν πάουντερ, 350γρ. κουβερτούρα λιωμένη. Για το γλάσο σοκολάτας: 150 γρ. κρέμα γάλακτος, 150γρ. τριμμένη κουβερτούρα. Για την αλμυρή καραμέλα: 200γρ. ζάχαρη, 250ml κρέμα γάλακτος, άνθος αλατιού σε νιφάδες.