Συνταγή για κορμό σοκολατένιο με ταχίνι και πετιμέζι

Από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει κορμό σοκολατένιο με ταχίνι και πετιμέζι.

Υλικά: 2 πακέτα πτι-μπερ, 350 γρ. ταχίνι, 100 γρ. πετιμέζι, 100 γρ. μέλι, 250 γρ. κουβερτούρα, 8 σύκα αποξηραμένα, 1 φλιτζάνι του καφέ καρύδια, 1 τσιμπιά κανέλα, 3 λαδόκολλες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ