Συνταγή για αυθεντικό κιουνεφέ από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Δείτε τη συνταγή

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει αυθεντικό κιουνεφέ.

Υλικά: ½ κιλό φύλλο κανταΐφι, 300 γρ. μοτσαρέλα, 150 γρ. φρέσκο βούτυρο.

Υλικά για το σερμπέτι: 2 ποτήρια νερό, 2 π.ν. ζάχαρη, 2 ξυλάκια κανέλα, φλούδα από ένα λεμόνι, 4-5 σταγόνες λεμόνι, 1 φλιτζάνι του καφέ τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ