Σπιτικό παγωτό πορτοκάλι με 2 υλικά!

Δύο υλικά αρκούν για να το κάνετε

Το πορτοκάλι είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα μας. Τι θα λέγατε να φτιάχναμε παγωτό από αυτό; Δύο υλικά αρκούν για να το κάνετε.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 περίπου γραμ.)
  • 4 πορτοκάλια χυμού μεγάλα ή 5 μικρά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Στύβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε το χυμό τους σε ένα μπολ.
  • Στη συνέχεια, αδειάζουμε και το ζαχαρούχο στο μπολ και χτυπάμε τα υλικά είτε με το μίξερ είτε με το σύρμα χειρός έως ότου ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα.
  • Τέλος, τοποθετούμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, ή αν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το ρίχνουμε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε στην κατάψυξη, απ'όπου το βγάζουμε ανά μισή ώρα και το ξαναχτυπάμε. Αυτή η διαδικασία γίνεται 3-4 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ