LIFESTYLE

Σπιτικό παγωτό βανίλια με δύο μόνο υλικά

Για τους λάτρες του παγωτού και όχι μόνο...

No profile pic

Υλικά

  • 600 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

 

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα γυάλινο μπολ και χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Αφού είναι έτοιμη, προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε καλά με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δύο αυτά υλικά
  3. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα, το ρίχνετε στο μπολ του παγωτού, το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει 6 με 8 ώρες.

 

πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση