LIFESTYLE

Σφέλα τυλιχτή με φύλλο κρούστας, λιαστή ντομάτα & μέλι

No profile pic

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ως βάση τη σφέλα Μεσσηνίας και συνδυάζοντάς τη με λιστή ντομάτα, μέλι και φύλλο κρούστας δημιουργεί ένα λαχταριστό ορεκτικό που συνδυάζει την επιθυμία για αλμυρό και γλύκο, σε ένα! 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση