Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας! Υλικά για την μαρινάδα: 2 τεμάχια ψαρονέφρι, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1κ.σ. βούτυρο γάλακτος, ½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί, 2 σκελίδες σκόρδο | Υλικά για τη σάλτσα μουστάρδας: ½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί, ½ λευκό κρεμμύδι, 250ml κρέμα γάλακτος 35%, 2κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν, 1κ.σ. μουστάρδα με σιναπόσπορο, 50γρ. βούτυρο φρέσκο, αλάτι, πιπέρι