Πώς να αξιοποιήσεις τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν

Μια πεντανόστιμη συνταγή που θα μετατρέψει τα απλά κόκκινα αυγά σας σε ένα πρώτο πιάτο.

Το Πάσχα μπορεί να τελείωσε αλλά όχι και το φαγητό, καθώς πάντα κάτι μας περισσεύει.

Αρνάκια, κατσικάκια, τσουρέκια, κουλούρια και κόκκινα αυγά...

Και παρά το γεγονός ότι πάλι φάγαμε πολύ, σχεδόν όλα αυτά θα τρώγονται για καιρό ακόμα.

Τι γίνεται όμως με τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά ώστε να τα αξιοποιήσουμε;

Βρήκαμε μια πεντανόστιμη συνταγή που θα μετατρέψει τα απλά κόκκινα αυγά σας σε ένα πρώτο (φουλ απολαυστικό) πιάτο.

Με αυτή τη συνταγή και καλή παρέα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πετάξετε τίποτα.

Μπορείς να τα φας σαν πρωινό αλλά και όλη την ημέρα...


Πηγή: bovary.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ