"Πειραγμένο" σπετζοφάι από τον Γιώργο Πορφύρη

Δείτε τη συνταγή

Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει μία δικιά του εκδοχή για σπετσοφάι.

Υλικά:

4 μεγάλα λουκάνικα χοντρά, 1 πιπεριά πράσινη, 1 πιπεριά κόκκινη, 1 μεγάλο πράσο.

Για τη σάλτσα:

500 γρ. χυμός τομάτας, 1 ζωμός, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 1 ποτήρι νερό, 1 πρέζα ζάχαρη, μυρωδικά.

Για το πλάσιμο: 1 αυγό, 1 κ.σ. αλεύρι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ