Ο Γιώργος Τσούλης μας δείχνει πώς να φτιάξουμε πεντανόστιμο χταπόδι στιφάδο με τηγανητές πατάτες.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
500 ml ζωμό λαχανικών 100 ml κόκκινο κρασί 400 γρ. κρεμμύδια στιφάδο 400 γρ. Κύκνος Τομάτα, Περαστή στο Μύλο 1 χταπόδι 1 – ½ κιλό 1 ψιλοκομμένο καρότο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φύλλο δάφνης 1 αστεροειδή γλυκάνισο ¼ ψιλοκομμένος άνηθος ½ κ.γ. πιπέρι σε κόκκους Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα: Πατάτες τηγανητές Ψιλοκομμένος άνηθος