Υλικά:
1 πακέτο κοχύλες μεγάλες, 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, αλάτι, πιπέρι
Για τη γέμιση: 600γρ. σπανάκι baby, 60 γρ. ελαιόλαδο, 200 γρ. Κατίκι Δομοκού, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, ½ μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο, ξύσμα από ½ λεμόνι, 100 γρ. σύγκλινο ψιλοκομμένο, 1 αβγό, αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα: 2 αβγά, 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 1 πρέζα πάπρικα καπνιστή, 50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο