Ο Γιώργος Τσούλης μάς ετοιμάζει το πιο νόστιμο, πικάντικο και λαχταριστό κεμπάπ γιαουρτλού! Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 500 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο 500 γρ. κιμά, αρνίσιο 2 φορές περασμένο 2 medium αυγά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ μάτσο μαϊντανό 250 ml γάλα, πλήρες 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. μπούκοβο ½ κ.γ. τσιμένι ½ κ.γ. ξερή ρίγανη 3 φέτες ψωμί του τοστ θρυμματισμένο Για τη σάλτσα θα χρειαστούμε: 100 ml ελαιόλαδο 1 – 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας Αλάτι Πιπέρι