Μια γλυκιά συνταγή πρότεινε στους τηλεθεατές ο Σεφ Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζοντας τη συνταγή για καταϊφι.
Δείτε τη συνταγή, τα υλικά και την εκτέλεση!
Υλικά - Για το σιρόπι: 750 γρ. ζάχαρη, 565 γρ. νερό, 200 γρ. γλυκόζη. Για το καταΐφι: 1 συσκευασία καταΐφι, 150 γρ. καρύδια + 150 γρ. αμύγδαλα λευκά ή 300 γρ. φιστίκια Αιγίνης, 1 κ.γ. κανέλα, 200 γρ. λιωμένο βούτυρο, 100 γρ. βούτυρο σε 20 κυβάκια