Υλικά για τον κιμά μανιταριών και τα κανελόνια: 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μεσαίο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κιλό ψιλοκομμένα μανιτάρια (πλευρώτους, champignon, porto bello), 1 κ.σ. πελτέ τομάτας, 1 φλ. λευκό κρασί, 2 φλ. σάλτσα τομάτας, 2 φλ. ζωμό λαχανικών, 3 φλ. μοτσαρέλα τριμμένη. Για τη μπεσαμέλ: 3 φλ. γάλα, 5 κ.σ. αλεύρι, 4 κ.σ. βούτυρο, 1 αυγό + 1 κρόκο, 150 γρ. μοτσαρέλα ή κασέρι, αλάτι / πιπέρι.