O Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει κανελλόνια κρέπας γεμιστά με κιμά.
Υλικά για τον κιμά: 750γρ. κιμά ελιά, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 100ml κρασί λευκό, 1κ.σ. πελτέ ντομάτας, 150γρ. τυρί πεκορίνο (τριμμένο), 1 αυγό, 1 ξύλο κανέλα, 150γρ. σφιχτή μπεσαμέλ, αλάτι, πιπέρι
Υλικά για τις κρέπες: 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κούπα γάλα, 4 αυγά, λίγο αλάτι
Υλικά για το στήσιμο: 250γρ. σάλτσα ντομάτας, 200γρ. τυρί πεκορίνο (τριμμένο)