Χοιρινή πανσέτα γλασαρισμένη

Μια ιδιαίτερη συνταγή από τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Υλικά: 800-1000 γρ. χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλο και δέρμα, 20γρ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, 250 γρ. κρασί κόκκινο, 250 γρ. νερό, 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη, 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν, 1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη. Για το γλάσο: 150 γρ. κέτσαπ, 20 γρ. χυμό μήλου,2 κ.σ. ζάχαρη καστανή, 1 κ.σ. μέλι, αλάτι.

 

Για το σερβίρισμα: φρέσκο κρεμμύδι, ψητές baby πατάτες και καρότα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ