O Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει γλυκιά τάρτα γιαουρτιού με φρέσκα φρούτα. Υλικά για την τάρτα: 340γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100γρ. ζάχαρη άχνη, 1κ.γλ. αλάτι, 220γρ. βούτυρο λιωμένο, 2 κρόκοι αυγού, 1κ.σ. νερό κρύο, 1 κρόκος αυγού για το άλειμμα | Υλικά για τη μους γιαουρτιού, 300γρ. γιαούρτι, 400γρ. τυρί κρέμα, 120γρ. ζάχαρη άχνη, ξύσμα από 1 λάιμ, 2 φύλλα ζελατίνης, 50ml γάλα, 1 σφηνάκι ποτό μαστίχα